ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

discountΕδώ θα βρίσκετε κάθε μήνα

την καλύτερη μας προσφορά

 

Και για περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ

Οδηγίες Χρήσης

Ακολουθήστε τους δεσμούς παρακάτω για εύκολη πλοήγηση.

Προετοιμασία Αρχείων

Διαδικασία Παραγγελίας

Πληρωμή

Αποστολή αρχείων προς εκτύπωση

Τρόποι αποστολής

 

Προετοιμασία Αρχείων:

CorelDraw (αρχεία cdr)

Εδώ θα πρέπει να μετατρέψετε όλες τις γραμματοσειρές σε καμπύλες (convert to curves) καθώς και τις bitmap εικόνες σε CMYK. Επίσης κατά την αποθήκευση επιλέξτε να αποθηκευτεί ως έκδοση 11.0

Adobe Illustrator

Εδώ επιλέξτε επίσης μετατροπή γραμματοσειρών σε καμπύλες και τυχόν ενσωματωμένες εικόνες σε μορφή CMYK. Η έκδοση στην οποία πρέπει να είναι αποθηκευμένο πρέπει να είναι το πολύ Ver.13 (CS3)

PDF files

Η έκδοση που είναι πιο συμβατή με τα συστήματα μας είναι:
- PDF/X-3
- PDF Version 1.3 (Acrobat 4 compatible)
Κι εδώ καλό είναι να μην έχουμε γραμματοσειρές

Εικόνες Bitmap Tiff, Jpg

Να έχουν το ελάχιστο 300dpi ανάλυση και να έχουν μετατραπεί σε χρωματικό μοντέλο CMYK. Για μέγιστη ποιότητα μην προτιμάτε jpg.

safety gapΠαρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθήσατε τις διαστάσεις που αναφέρονται στις λεπτομέρειες κάθε εντύπου π.χ. οι επαγγελματικές κάρτες πρέπει να σχεδιάζονται σε διάσταση 84Χ52mm και να υπάρχει κενό τουλάχιστον 4-5mm γύρω γύρω.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Ξάκρισμα γύρω από το έντυπο δεν χρειάζεται. Οι διαστάσεις σχεδιασμού να είναι οι τελικές, π.χ. 15Χ20 και όχι 15,2Χ20,2 ακόμη κι εάν υπάρχει φόντο.

ΠΡΟΣΟΧΗ - GENERAL

Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί με τη μη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές μας σχετικά με τα αρχεία που αποστέλλετε, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη. Ειδικότερα η μη μετατροπή γραμματοσειρών σε διανυσματικά γραφικά θα δημιουργήσει προβλήματα. Ο όγκος της δουλειάς δεν μας επιτρέπει να ελέγχουμε κάθε παραγγελία ξεχωριστά. Οι δημιουργοί των γραφικών είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα δικά τους αρχεία.

κορυφή

Διαδικασία Παραγγελίας

Η διαδικασία είναι απλή κι έχει ώς εξής:

  • Εγγραφή στην typo24.gr
  • Επιλογή Προϊόντος > Βάρος χαρτιού > Διάσταση εντύπου > Ποσότητα
  • Προσθήκη του προϊόντος στο καλάθι αγορών
  • Επιλογή των κατάλληλων επιλογών (τρόπο αποστολής) και ολοκλήρωση παραγγελίας

Κατά την παραγγελία έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε τυχόν παρατηρήσεις, σχόλια ή ότι άλλο θέλετε να προσέξουμε στο πλαίσιο «Προσθέστε σχόλια για την παραγγελία σας».

Θα λάβετε ένα email με τις απαραίτητες πληροφορίες για την παραγγελία σας, τις λεπτομέρειες πληρωμής, τρόπο αποστολής των αρχείων προς εκτύπωση και φυσικά τον αρ. παραγγελίας σας που είναι απαραίτητος σε οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί μας.
Παρακαλούμε κρατήστε αυτό το email έως την παραλαβή των προϊόντων σας. Σε περίπτωση απάντησης μην δημιουργείτε νέο mail αλλά απαντήστε σε εκείνο.

κορυφή

Πληρωμή

banks

Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε λογαριασμό της Τράπεζα Πειραιώς που αναφέρεται στο μήνυμα παραγγελίας που θα λάβετε

Σημαντικό: Κατά την πληρωμή ζητήστε να αναφέρει ως σημείωση τον Αριθμό Παραγγελίας που θα βρείτε στο email.
Κατόπιν αποστείλετε το καταθετήριο με email στο info@typo24.gr

κορυφή

Αποστολή αρχείων προς εκτύπωση

Στο email που θα σας έρθει θα υπάρχει δεσμός (link) της Ιστοσελίδας για Φόρτωση του αρχείου με τον απαραίτητο κωδικό/password. (Χωρίς τον κωδικό δεν γίνεται ανέβασμα αρχείου)
Εάν είναι ένα αρχείο (π.χ. Κάρτα μίας όψης) μπορείτε να το ανεβάσετε έχοντας όμως σαν πρώτο συνθετικό του αρχείου τον κωδικό παραγγελίας (π.χ. 128.cdr)
Εάν η παραγγελία απαιτεί πολλά αρχεία (π.χ. πολλαπλή παραγγελία ή ειδική εργασία όπως αναγλυφοτυπία) τότε χρησιμοποιήστε κάποιο πρόγραμμα συμπίεσης όπως το Winrar η το WinZip, βάζοντας μέσα τα απαραίτητα αρχεία, έχοντας όμως πάντα σαν πρώτο συνθετικό τον αριθμό παραγγελίας.
Έτσι θα μπορούμε να βρούμε την παραγγελία και να απαντήσουμε γρηγορότερα. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε μέσα στο συμπιεσμένο αρχείο και μία μικρογραφία bitmap (100Χ100) που θα μας βοηθήσει στην κατανόηση του εντύπου.

κορυφή

Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές γίνονται με τους παρακάτω τρόπους:shipping

  • Μεταφορική εταιρία (Τα μεταφορικά πληρώνονται από τον παραλήπτη)
  • Με υπηρεσία Courier (Τα τέλη είναι ανάλογα με το βάρος).
  • ΚΤΕΛ (όπου υπάρχει η δυνατότητα)

κορυφή

 


Get free Dreamweaver templates and extensions at JustDreamweaver.com